Nordomatic køber EcoPilot

Bemsiq AB, en del af Latour Industries AB, har solgt aktiverne i EcoPilot AB til Nordomatic AB. Frasalget er et naturligt led i Bemsiqs videreudvikling af produktporteføljen inden for bygningsautomation, samtidig med at Nordomatic styrker sin egen produktpalette med en konkurrencedygtig teknisk løsning til energieffektivisering af erhvervsejendomme.

– Nordomatic har i dag en stor veletableret base af EcoPilot-kunder i Sverige og ser opkøbet som en oplagt mulighed for at sikre vores leverancer, samtidig med at vi kan tilbyde energi- og klimatjenesten til vores kunder i hele Skandinavien. EcoPilot er en værdiskabende applikation i vores Smart Cloud-løsning, og jeg er overbevist om, at den indgåede aftale bliver en fordel for vores og for EcoPilots kunder. Samtidig med at indeklimaet bliver bedre, så kan vi reducere energiomkostningerne med op til 30%, siger Olov Schagerlund, koncernchef Nordomatic AB.

– Bemsiq har inden for de senere år sat øget fokus på at skabe en international produktbaseret forretning. Tjenestebaserede løsninger som f.eks. EcoPilot passer godt ind i forretningskonceptet hos Nordomatic, som har en stor veletableret kundebase samt en omfattende erfaring med installationer og opkoblede tjenester. Ved at indgå denne handel sikrer vi ikke alene, at EcoPilots kunder får en god support, men giver også mulighed for, at vi her i Bemsiq kan fokusere helt og holdent på vores prioriterede teknik- og produktområder, lyder det fra Mikael Johnsson Albrektsson, adm. direktør og koncernchef i Bemsiq AB.

Ved yderligere oplysninger kontakt:
Mikael Johnsson Albrektsson, mikael.j.albrektsson@bemsiq.com
Olov Schagerlund, olov.schagerlund@nordomatic.com

Om Bemsiq AB
Bemsiq AB er en europæisk koncern, som tilbyder teknisk førende sensorer, styrenheder og måleudstyr/fjernaflæsningsprodukter til applikationer inden for intelligente bygninger. Vores produkter bruges af systemintegratører, OEM’er, ejendomsselskaber og energivirksomheder og har til formål at nedbringe energiforbruget og CO2-udledningen fra bygninger over hele verden.

Om Nordomatic AB
Nordomatic AB er Scandinavian Champion på området for ”smart buildings”. Vi er 400 specialister, som arbejder med de mest avancerede projekter og de mest krævende bygningsejere i Skandinavien. Vi er fordelt på 18 forskellige adresser og driver forretning lokalt, samtidig med at vi drager fordel af vores størrelse og styrke for at kunne skabe merværdi for kunderne og levere fremtidssikrede løsninger.


« Tillbaka