Ydelser

Hvis du har spørgsmål, overvejelser eller problemer af nogen art, må du endelig kontakte os. Vores servicemedarbejdere er her for din skyld. Vælg selv, hvordan du ønsker at kontakte os. Vi ser frem til at høre fra dig.

Dette kan vi hjælpe dig med

Medarbejderne, der besvarer dine spørgsmål, har mange års erfaring og en solid uddannelsesbaggrund. Her kan du bl.a. modtage ekspertbistand ved fejlsøgning og oplysninger om vores ydelser. Det kan også dreje sig om installation, uddannelse, opgradering, serviceaftale og forslag til tekniske løsninger. Kort sagt, alt det, du har brug for at vide for at sikre lave driftsomkostninger og et energieffektivt anlæg. Kontakt os, hvis du mangler login-oplysninger. Så løser vi det.

Vi gør hverdagen lettere

Vi tilbyder en række ydelser, som gør hverdagen lettere for dig og din virksomhed. Vores brede viden og store netværk gør det både tids- og omkostningsbesparende at bruge os. Her kan du se nogle eksempler på, hvad vi kan hjælpe med.

Ydelser skaber tryghed

· Vi kan hjælpe med alt, hvad der skal til for at få en velfungerende bygningsautomation.
· Ved alarm kan vi efter aftale gennemføre foranstaltninger direkte, uden at der skal rettes henvendelse til os igen.
· Vi har et stort netværk af kontaktpersoner inden for installations- og byggebranchen, hvis der opstår behov for det i din ejendom.
· Anvend os som rådgivere. Vi er førende på området – ikke bare inden for styring og regulering, men også helt generelt i forbindelse med energispørgsmål om bygninger.

En partner til det hele

· Hurtig service – i akutte situationer inden for tre timer og ellers inden for tre dage.
· Partner ved projektering af om- eller nybygninger. Vi kan også styre installationer og anlæg og foretage kontroller, eftersyn og CE-mærkninger, hvor vi ikke altid leverer eget udstyr.
· Kundeansvarlig – en person, som ved, du kan kontakte, uanset hvilken ydelse du har brug for i forbindelse med opvarmning, ventilation, køling, komfort og energi.

Kundecentrets telefonnummer:

70 22 25 52

(hverdage mellem 08:00-16:00)