Rejsen er begyndt.

Vores forretningskoncept er baseret på en helt ny måde at tænke på opvarmning, køling og ventilation. Vi kalder det "Smart buildings".

En god historie

Dominus blev grundlagt af Jens Juul i 1997. Siden har dominus’ udvikling taget fart, og i dag har virksomheden over 125 medarbejdere fordelt på de 9 afdelinger i Herning, Århus, Ålborg, Esbjerg, Aabenraa, Odense, Næstved, Karlslunde og Kastrup.

dominus blev hurtigt  en af Danmarks førende virksomheder inden for styringssystemer til lys, varme og ventilation. I 2005 og 2007 modtog dominus en Gazelle – en pris, der gives til virksomheder med særlig stor vækst.

Opkøbt af Nordomatic

2016 blev dominus en del af det nordiske selskab Nordomatic.
Nordomatics rejse begyndte i 1967, da Olle Nord grundlagde virksomheden. Olle Nord var den første i Sverige med ideen om at tilbyde producentafhængige automationsløsninger på ejendomsmarkedet. Vi videreudvikler løbende denne banebrydende løsning. I dag har Nordomatic kontorer i Danmark, Norge og Sverige og beskæftiger over 400 dygtige medarbejdere med en omsætning på over DKK 560 mio. om året.

Energibesparelser og bedre indeklima

Udvikling af intelligente bygningsinstallationer

dominus er en af Danmarks førende virksomheder inden for udvikling af intelligente bygningsinstallationer. Et seriøst aktieselskab, der har en størrelse og en kapacitet til de helt store opgaver – samt en fleksibilitet til at opfylde de mest individuelle og specielle ønsker i en tæt og åben dialog. Vores succes bygger på en kombination af kompetente medarbejdere, optimale løsninger, god service og nære relationer til kunder og samarbejdspartnere. Vi tror på, at personlig nærhed kan skabe resultater – og levering af løsninger fremfor produkter.

 

Sund økonomi

Gunstige markedsforhold, gode medarbejdere og, ikke mindst, loyale kunder har siden 1997 skabt de ideelle rammer for konstant vækst og sund økonomi. Det giver os styrke til fortsat at være blandt de førende virksomheder inden for bygningsautomatik og intelligente bygningsinstallationer.