Vi satser på dig

Høj trivsel, udfordrende opgaver og gode udviklingsmuligheder er et must hos Nordomatic. Hos os er du en del af stærkt team, og sammen slår vi de andre og skaber en stærk vinderkultur.

Vi sætter stor pris på vores medarbejdere. Derfor er det naturligt for os at tilbyde vores medarbejdere blandt andet sundhedsforsikring, fitness og firmabil, ligesom vi arbejder målrettet for at skabe en kultur, hvor du er glad for at gå på arbejde – hver dag.

Lyder Nordomatic som noget for dig? Så kontakt os i dag og bliv en del af et stærkt team!

Stolte medarbejdere

Virksomheden er præget af stolthed. Det oplever vi tit medarbejdere give udtryk for, ikke mindst i forhold til den positive miljøpåvirkning, vi indirekte bidrager til. Mindre udledning og ressourcebesparelser er et direkte resultat af vores arbejdsindsats. Vi er samtidig opmærksomme på de menneskelige aspekter, og derfor tillægger vi et velfungerende privatliv stor værdi. Medarbejderne er vores største aktiv.

Udvikling internt i virksomheden

Vores store tillid til den enkelte medarbejder og dennes vilje til at lære og udvikle sig rummer nøglen til den langsigtede værdiskabelse for vores kunder. Derfor tilbyder vi alle en mulighed for at videreuddanne sig, uanset hvor i virksomheden de befinder sig. Det kan f.eks. være i form af intern eller ekstern efteruddannelse som led i en individuel udviklingsplan og helt i overensstemmelse med dine målsætninger og ambitioner. Og i et tempo, der passer dig.

Uanede karrieremuligheder

Hvis du overvejer en karriere hos os, står alle muligheder åbne. Du behøver ikke skifte virksomhed for at få opfyldt dine drømme og ambitioner. Vi tilbyder det, der skal til for at løfte dig til næste trin. Vores egenudviklede kompetenceudviklingssystem gør det nemt at se, hvilke kompetencer der kræves for at kunne varetage en anden stilling i virksomheden.

Ledige stillinger

Vi har jævnligt brug for nye ambitiøse medarbejdere med interesse for de opgaver, vi beskæftiger os med. Her slår vi altid ledige stillinger op først, så husk at kigge forbi en gang imellem. Du kan også indsende en uopfordret ansøgning.

På vores ledige job side, kan du udfylde jobagenten, eller du kan indsende en uopfordret ansøgning. Så har vi den næste gang der dukker en ledig stilling op.
Du finder siden her Ledige job